Vy


Gåsflötan 090228

Gåsflötan

Dags för expedition nummer två.  Start ifrån Norrfjärden 05.30. Truppen består av Gunnar, Oskar, Roger och jag. Överfarten gick utan större dramatik, isarna verkar ganska stabila. Önskar att det skulle snöa lite till och jämna ut skrovligheterna närmast Holmön. Vädret är gråmulet med lite snö i luften och rätt hård nordlig vind. Vattenståndet sjunker sakta. Dvs. inga optimala förhållande. Kallt.
Fisket börjar dock bra. För Roger...
Film
Oskar lyckas bränna en riktigt stor fisk. Fisken högg förstås då  han inte tittade ned i pimpelhålet. Han fick se fisken en liten stund och trodde att det var en rejält stor harr. Annars verkar inte fisken vara riktigt på taget.
Film
Förutom den här lillen
Film

Man kan summera dagen med att det fanns ganska mycket harr i området men dom var inte riktigt på taget. Sikarna var inte på plats heller. Den myshkan som harrarna var mest intresserad var Umemyshkan XL i färgerna koppar/orange och 100%. Jag tycker det ser ut att finnas ganska gott om harr i trakterna Gåsflötan och dom är välväxta. Det blir nog fler fisketurer dit i vinter.
090301 Lasse

 


Tillbaka