Nyhet!
Världen har lite svårt att låta bli att förändras. Och det verkar inte bättre än man måste hänga med på utvecklingen.
Under ett års tid har jag nu laborerat med Facebook och försökt lära mig hur man jobbar med olika funktioner där. Och om jag skulle kunna ha någon nytta spektaklet utan att det börjar kosta en massa pengar.
Det som är väldigt praktiskt med Facebook är att det är så snabbt och lättsamt att göra en liten beskrivning av en fisketur med foton och filmklipp med mobilen. Och det på plats medan man fiskar. Den här hemsidan kan jag uppdatera bara från en dator hemma och det först efter att jag laddat ner foton/filmer och behandlat dem i ett par olika program.
Det hela är att jämföra ånglok med ett Japanskt höghastighetståg.

Men det finns också fördelar med hemsidan av det det här formatet. Den rår jag över helt genom att äga domännamnet. Och jag har också allt sparat på datorn och i molntjänst.

Jag tänkte försöka att använda hemsidan och min Facebooksida ihop på något vänster. Jag är inte riktigt klar över hur, men här nedan kommer det första försöket. Genom att klicka på länken under fotot så bör man kunna se på foton jag la ut från gårdagens testfisketur oavsett om man har ett Facebook konto eller inte.
Det finns lite text som kommer fram då man klickar på olika foton.

Alla som är intresserade att följa mig på Facebook är välkomna att skicka en vänförfrågan. Då kan man få meddelande via Facebook på realtid då jag skrivit ett nytt inlägg.

Det här kan vara ett sätt att modernisera det hela.
Kanske?

lasse 240114


Fiske 240113

Tillbaka