Vy

Kikmete.se

Småroligt


Finskt humor

Plastmagasin

 

Följande stod att läsa på frågespalten i en finsk jakttidning.

Jag har en längre tid misstänkt att min hustru är otrogen. Då hon får ett samtal på sin mobil, så tittar hon bara på displayen och knäpper bort samtalet utan att svara. På kvällarna är hon ute med "tjejkompisarna" och då jag frågar vilka de är, så får jag bara veta att de inte är några jag känner.

Jag har försökt få syn på taxin hon kommer hem med på kvällarna, men hon går alltid sista kvarteret hem. Jag hör ofta en bil som åker iväg. Undrar om det är en taxi överhuvudtaget?

Ett par kvällar sedan kollade jag vad klockan var på hennes mobil, men då blev hon rosenrasande och skrikande skyllde hon mig för att spionera på henne.

Jag har inte velat driva saken till sin spets och jag har varit osäker på om jag överhuvudtaget vill veta hur saker och ting förhåller sig. Men igår kväll bestämde jag mig för att ta reda på vad som står på.

Iklädd i en camodräkt och med min nyinköpta halvautomatiska studsare i händerna ställde jag mig i skydd av några träd där min hustru brukar kliva av "taxin". Efter en ganska lång väntan såg jag att en svart kombibil stannade vid gatan. Genom rutan såg jag hur min fru ivrigt kysste en för mig helt okänd man. Jag såg detta helt tydligt genom det ljusstarka kikarsiktet.

Då jag matade in ett skott i loppet fastnade den på snedden mellan kammaren och slutstycket.

Vad tycker ni?
Ska jag kasta de gröna lättviktsmagasinen i plast som följde med vapnet och istället gå tillbaka till att använda de traditionella plåtmagasinen, eller finns det något lätt sätt att justera dem så att de fungerar felfritt?

 


Tillbaka